Izgovorena riječ je poput bačenog kamena – ne možete je lako vratiti. Upravo zato posebnu pažnju biste trebali obratiti na riječi koje izgovarate u žaru svađe. Štaviše, ako ne želite povrijediti svog partnera, jednu riječ nikada ne biste trebali spominjati ako stvarno ne mislite to što govorite. Radi se o riječi razvod.

Evo i zašto.

Umjesto da problem riješite kao odrasli ljudi, vi spominjete razvod, a uopće ne mislite ozbiljno? Ovo je čista manipulacija kojom se nadate da ćete uspjeti uplašiti partnera te prekinuti raspravu. No, tim potezom sami sebi radite medvjeđu uslugu jer problem i dalje postoji, bez obzira na to što ste prestali o tome raspravljati.

Prijetnje razvodom kako biste dobili ono što želite su ultimatum i kod vašeg partnera izazivaju stres, te sumnju u vašu ljubav. A, ako ga volite, ne biste trebali željeti da se tako osjeća.

Ako svaka vaša svađa završava prijetnjama razvodom, nemojte se iznenaditi ako partner uzme stvari u svoje ruke i stvarno vas napusti. Niko ne želi stalno slušati prijetnje.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...