Uradite jednostavan test koji će vam otkriti kakva ste osoba te kakvog ste duha. Pogledajte ova vrata, koja otvaraju sve moguće puteve. Ne razmišljajući, odaberite jedna koji su vam zapala za oko i dušu.

58068b02-f064-4a31-87a8-3af30a0a0a64-putevisssss

1. Ako ste odabrali vrata broj 1

Izabrali ste put slobode. Bitni su vam sloboda i prostranstvo. Vi ste kreator svog života. Prije nego što donesete bilo kakve zaključke, uzimate u obzir sve moguće varijante za rješenje određenog problema. Uporni ste, i skoro uvijek ostvarujete svoje ciljeve. Znate mudro iskoristiti svoje vrijeme i uživati u radostima života.

2. Ako ste izabrali vrata broj 2

Vaš put – to je vaš mali lični svijet gdje nema mjesta za suvišne ljude. Vama je lična samoća komforna. Volite da putujete sami i posjećujete različite događaje. Nema potrebe za dadiljom, ili za sagovornikom. Vi zaista volite svoje prijatelje, ali sa vremena na vrijeme, vama je, kao gutljaj vode, neophodan lični prostor.

3. Ako ste odabrali vrata broj 3

Očekuje vas more boja i pozitivnosti. Ne zamišljate svoj život bez avantura, ljepote i strasti. Ne možete da podnesete dosadu. Vječiti ste učenik i pridržavate se principa: “cijeli vijek živi – cijeli život uči”. Veoma ste radoznali, i bukvalno sve kod vas izaziva mnoštvo pitanja.

4. Ako ste odabrali vrata broj 4

Sudeći po onome koji ste put odabrali, čeka vas more uzbudljivih događaja. Vi praktično uvijek razmišljate o budućnosti i pokušavate isprobati uvijek nešto novo. Možda ste, čak, malo impulsivni, i rijetko razmišljate o mogućim posljedicama svojih postupaka. Vi ste neka vrsta “prekršilaca pravila”, ali okolina se divi vašoj harizmi i ljubavi ka uzbuđenjima.

5. Ako ste odabrali vrata broj 5

Vaša vrata su otvorena za sve zainteresovane. Za vas su bitni mir, spokoj i prirodna ljepota. Vas zanima, ne samo cilj, koliko put prema njemu. Plivate nizvodno i pokušavate po svaku cijenu sačuvati stabilnost. Vi ste pravi majstor da izbjegnete dramu.

6. Ako ste odabrali vrata broj 6

Izabrali ste put mira i spokoja. Samoća, tišina i opreznost- vjerni pratioci na vašem životnom putu. Pridržavate se principa: “Stari prijatelj bolji je od dva nova”. Pravi ste tragač za istinom. U stalnoj ste potrazi za smislom života. U toku cijelog svog života otvoreni ste za nova saznanja. U izvjesnoj mjeri ste filozof i mislilac.

KOMENTARI:
Loading...