Proteklog vieknda, u domu pjevačice Carole Bayer Sager u Los Angelesu, održana je i privatna zabava kojoj su mnogi željeli prisustvovati, no ona je bila namijenjena samo za odabrani krug ljudi.

Riječ je o zabavi koju su povodom svojih zaruka napokon i službeno proslavili Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, a među brojnim uzvanicima, osim njihove djece iz bivših brakova, bili su i bliski prijatelji, poput Ryana Seacresta i Leah Remini.

“Bila je to divna večer s mnoštvo upaljenih svijeća, bijelim cvijećem i ljubičastim osvjetljenjem, kako unutar kuće, tako i izvan nje. Bio je to savršen trenutak da svi njihovi prijatelji i porodica s njima proslave zaruke”, otkrio je izvor koji je prisustvovao zabavi.

50-godišnja Jennifer Lopez i ovoga je puta izgleda senzacionalno, odjenuvši bijelu haljinu s tek jednim rukavom i velikim volanom, dok joj je kosa bila raspuštena s jednom stranom iza uha, kojom je postigla romantični izgled.

Alex Rodriguez svoju je partnericu, s kojom je u vezi već više tri godine, zaprosio još u martu na njihovom romantičnom odmoru na Bahamima.

O samom vjenčanju svi još šute, no Jennifer Lopez ipak je dala naslutiti u videu na svom YouTube kanalu, gdje je rekla:

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...