Javnost je oštro osudila nasilje koje je rijaliti učesnik Miki Đuričić izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

Naime, on je prvu Suzani lupio šamar nakon rasprave, a zatim Nadeždu tri puta pljunuo lice, a onda je i nekoliko puta udario štakom.

Igor Jurić, otac brutalno ubijene djevojčice Tijane Jurić, takođe je reagovao na ovo nasilje.

Podsjetimo, i televizija “Pink” najavila je tužbu protiv Mikija Đuričića, nakon što je fizički napao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović.

– U srijedu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”, koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dvije učesnice.

Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić.

Mikiju je odmah produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu mjeru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan.

Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslijediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude ga – navodi se u zvaničnom saopštenju ove medijske kuće.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

Objava Igor Jurić reagovao zbog Mikija: Njegove riječi ćete zapamtiti! (FOTO) pojavila se prvi puta na BISCANI.NET.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...