Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 2, nakon što je fizički napala Jovanu Tomić Matoru i nanijela joj tjelesne povrede zbog kojih je završila na ušivanju.

Miljana je napustila Zadrugu prije nekoliko dana, a sada se putem Instagrama obratila fanovima kako bi objasnila svoje problematično ponašanje u rijalitiju.

Miljana je ispričala zašto je provocirala Matoru i Sanju Stanković stihovima “Možeš da me miluješ, možeš da me siluješ” i tvrdi da je Stankovićeva izmislila silovanje kako bi ispala žrtva.

“Hoću da se izvninim svim sil.vanim ženama, jer zaista nisam imala namjeru da uvrijedim nekoga i da mu se podsmijavam na taj način. Kada sam Sanji to izgovorila, izgovorila sam zato što je ona obična raspala ku*vetina i što je sama u svađi sa Matorom dodala: “Tukli su me i si.ovali”, zato što sam vidjela kakav je skot” – rekla je Miljana i dodala:

“Znajući da Sanja laže i da želi da napravi žrtvu od sebe, iz tog razloga sam skočila da bi me njih dvije fizički napale i odgovorila to što sam odgovorila. Sigurna sam i stojim iza toga da je za to slagala kao što sve laže, i kao što glumi vezu sa Matorom da se narod sažali. Tvrdim da nije sil.vana i da je izmislila sve to”, rekla je bivša zadrugarka, a piše Telegraf.rs.

Kulićeva je prijetila ubistvom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a sada je dala objašnjenje zašto je to uradila.

“Kada sam čula šta sam mu izgovorila u krevetu, užasne prijetnje koje su strašne, van svake pameti, meni je bilo loše, a on se pravio da to ne vidi. Ja nisam mogla da vjerujem da može da bude toliko đubre, da sa nekim sa kim je proveo 7 mjeseci 24 časa, da se ne udostoji da priđe i vidi šta mi je. Mama mi je rekla: “Je l’ vidiš koliko te voli, nisi slušala nikoga da on nije za tebe, da te samo koristi”… Ja sam u tom momentu puna bijesa u afektu otrčala tamo. On je ležao u krevetu, ja sam prišla i rekla da mi vrati dug koliko mi je dužan, a on je na to počeo cinično da se smije, vidjeli ste onda šta se desilo”, rekla je Miljana.

“U rijalitiju mene ljubav ubije, jer tu iskrene ljubavi nema. Jednom sam se opekla sa Ivanom, drugi sa njim, zato što sam naivna, dobroćudna, lakovjerna, bila mi je potrebna pažnja poslije svega što mi se izdešavalo”, zaključila je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI:
Loading...