Hollywood uskoro počinje da snima film “Skok tigra” o životu komadanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, u kojem će glumiti i oskarovac Robert de Niro i latinoamerička glumica Eva Mendez.

Film se snima po knjizi “Arkan” Vladimira Đorđevića.

– Ovaj film je inspirisan Arkanovom životom, ali neće ga baš verodostojno prikazati. Biće veoma sličan filmu “Kum” i “Scarface”. Akcenat će biti stavljen na njegov odnos sa tadašnjim predsednikom države Slobodanom Miloševićem  i sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, otkriva Vladimir Đorđević za Kurir.rs.

Ko će igrati Arkana još nije poznato, a za tu ulogu su zainteresovani Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar.

– Ima još zainteresovanih za ovu ulogu, ali casting još nije završen i nije određeno da li će glavni glumac da bude iz Srbije ili Amerike, rekao je Đorđević.

Snjimanje bi trebalo da počne u februaru 2016.

– Snimaće se po Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori. Imali smo casting u Americi, gde se prijavilo 1.000 glumaca, a samo za glavnu ulogu njih 400.

Budžet filma 7,5 miliona dolara i očekujemo ogroman uspeh, pogotovo u Americi, jer tamo odlično prolaze i mnogo su popularne teme o lošim momcima, rekao je Đorđević.

KOMENTARI:
Loading...