Zanimljiv video tih trenutaka snimio je jedan kamerman koji se tijekom dugih ovacija odlučio nabiti u facu Tarantinu, ali i njegovim zvijezdama Bradu Pittu, Leonardu DiCapriju i Margot Robbie. Teško je reći kome je od tih zvijezda bilo neugodnije.

Najprije je snimio 25-godišnju Dakotu Fanning, koja se trudila ne pogledati u kameru pa je zurila u kolege.

Kad se prebacio na tri godine stariju Margot Robbie, koja u filmu glumi ubijenu glumicu Sharon Tate, ona je pogledala u kameru i nasmiješila se, a potom s nelagodom pogledala u pod.

Brad Pitt mahnuo je za kameru nadajući se da će tada otići, dok je Leonardu DiCapriju bilo najneugodnije. Pogled mu je lutao od poda do stropa.

Tarantino je oponašao pokrete Johna Travolte iz Paklenog šunda, no kamera ga je o dalje snimala. Potom se naklonio i konačno je muka završila.

Dan ranije Tarantino nije bio zadovoljan pitanjem koje mu je novinarka postavila tijekom konferencije na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je prije dva dana premijerno prikazan njegov novi film “Bilo jednom u Hollywoodu”. S obzirom na važnost Sharon Tate u stvarnoj priči, novinarka je pitala Tarantina zašto Robbie ima toliko malo teksta u filmu. “Odbacujem vašu hipotezu”, odgovorio joj je redatelj, što su mnogi opisali kao ljutitu reakciju.

“Uvijek gledam lika i što bi trebao raditi da bude u službe priče”, rekla je. “Mislim da su mi trenuci koje sam dobila na ekranu pružili priliku da odam počast Sharon i njezinoj lajkabilnosti. Mislim da nije bilo namijenjeno biti dublje…mislim da je tragedija naposljetku bila gubitak nevinosti i mislim da se ta njezina predivna strana može prikazati i bez govorenja”, odgovorila je Robbie.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...