Goga Sekulić otpratila je nevjenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama da bi ubrzo i on učinio isto. Kako saznajemo, svjetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu u utorak uveče, na svoj rođendan, iznenada je otputovao u Cirih i ostavio pjevačicu sa njihovom bebom Vasilijem Andrejom u Beogradu.

Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mlijeko, Sekulićeva prolazi kroz ozbiljnu krizu u braku.

“Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dijete, a onda su organizovali i proslavu. Djelovali su sretno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Vidjelo se da se lijepo slažu i dogovaraju o svemu. Međutim, nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah poslije toga otpratila sa društvene mreže. On joj nije ostao dužan, pa je uzvratio istom mjerom”, kaže naš izvor i dodaje da se pjevačica često s mužem svađala zbog posla.

“Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pjesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Domanoviću to zasmetalo i da je napravljena frka zbog toga. Njemu ne prija medijska pažnja jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svjestan je s kim živi, ali nije se nadao da će mu to toliko smetati”, kaže naš izvor.

Pozvali smo pjevačicu za komentar, ali bila je nedostupna do zaključenja ovog broja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI:
Loading...