“Možda će se sada činiti smiješnim, ali pripremajući se za govore, gledala sam dosta snimki diktatora i snažnih vođa na raznim jezicima kako bih vidjela mogu li razumjeti što oni govore bez poznavanja jezika. I moguće je! Mogu u potpunosti razumjeti što Hitler govori”, ispričala je Emilia te dodala: “Pomislila sam, ako mogu vjerovati u svaku pojedinu riječ koju izgovaram, gledatelji uopće neće toliko čitati titlove.”

Kada se pripremala za snimanje i vježbala svoje govore, Clark je to radila obraćajući se kućanskim aparatima poput hladnjaka i štednjaka, uz što je i održala govor s prozora hotelske sobe u Belfastu, gdje se serija snimala. “Prozor je bio zatvoren, nisam htjela da ljudi pomisle da lajem kao luđakinja”, priznala je glumica.

 

Da su se pripreme isplatile, dokazala je kad je iz prvog pokušaja uspjela odraditi zadatak. “Došla sam na set i bez probe sam iz prvog pokušaja cijeli govor održala savršeno”, pohvalila se za kraj.

  

Ni njezini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje izvedbom, a neki su posljednji govor sami stavili uz bok Hitlerovom. “Emilia Clark je blagoslov svijetu. Ne zaslužujemo je! Danyin govor tonom je bio jezivo i neodoljivo nalik onom kakav sam doživio samo od Hitlera”, napisao je jedan fan na Twitteru.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...