Iako je njegova porodica do zadnjeg trenutka vjerovala da je Emiliano Sala nekim čudom živ i da je preživio pad aviona, svaka nada izgubljena je nakon što su istražitelji jučer u La Mancheu našli olupinu Pipera PA-46.

Britanska agencija za civilno zrakoplovstvo (AAIB) objavila je fotografiju s dna mora i potvrdila da se u avionu nalazi barem jedno tijelo, no još se ne zna je li riječ o nogometašu ili pilotu Daveu Ibbotsonu.

Salina porodica sakupila je novac za privatnu istragu koja je počela u isto vrijeme kao i ona koju je vodio AAIB, pa je avion nađen nakon samo nekoliko sati zajedničke potrage. Dok su oni tragali, Salina sestra Romina objavila je na Facebooku fotografiju koja se odmah proširila društvenim mrežama.

“I Nala te čeka”, napisala je Romina.

Nala je pas Emiliana Sale kojeg je Argentinac nabavio kad je počeo igrati u Nantesu. Budući da je u to vrijeme živio sam, odlučio je nabaviti četveronožnog prijatelja s kojim je bio nerazdvojan. Jedan od razloga zbog kojeg je nakon potpisa za Cardiff City odletio u Nantes bio je da provjeri kako je njegova ljubimica te da je odvede u karantenu prije selidbe u Wales gdje je trebao nastaviti karijeru, piše Index.hr.

KOMENTARI:
Loading...