16.7 C
Bosanska Krupa
Subota | 13. Augusta 2022.

Džumhur na Maldivima svojoj novoj djevojci sprema veliko iznenađenje

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur trenutno odmara na Maldivima, a društvo mu pravi Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka. Damir i Helena u vezi su već pet mjeseci, a iako su to pokušali sakriti od javnosti fotografije s putovanja su ih odale. Kako je ispričao Damirov drug, bh. teniser planira da na Maldivima zaprosi Helenu. 

– Damir je smuvao Helenu u junu, ali je to krio od nas jer je tada bio u vezi s blogerkom Zoranom Jovanović! On je zapravo prevario Zoranu sa Helenom i bio je ubjeđen da je to veza na večer. Međutim, nastavili su da se viđaju i tek krajem ljeta mi je priznao da je odlijepio za Helenom. Tada je i raskinuo sa Zoranom –  priča izvor za Kurir.rs. 

Oni su nastavili da se viđaju tajno čak i kada je teniser bio slobodan.

– Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo ljetnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive ponio prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da mijenja djevojke i da je definitivno riješio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu njom nikad nije sa dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubijeđen je da će mu reći “da” – završava sagovornik pomenutog srbijanskog medija.

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci