Dženifer Aniston je početkom mjeseca snimala novu seriju The Morning Show, a odmah poslije toga odjurila je pravo u hotel kako bi izbjegla susret sa bivšim suprugom Džastinom Teruom.

“Ovo je bio prvi put da su ona i Džastin bili u Njujorku u isto vrijeme od kada su se rastali, tako da je bila prilično oprezna”, naveo je izvor dodajući da je u gradu bila striktno zbog posla, kao i da je izbjegavala sve žurke na kojima bi se Džastin mogao da se pojavi.

“Naravno, bila je pozvana na Met Galu i mnogo drugih modnih događaja, ali je sve odbila jer je to ipak Džastinova teritorija”, dodao je izvor.

Izvor je dodao da iako je Džastin osam mjeseci nakon njihovog rastanka u februaru 2018. godine rekao da je to bio jedan od najlakših i najprirodnijih raskida, njihov susret prvi put nakon devet godina u vezi i dvije godine u braku bi ipak bio malo previše neprijatan za pedesetogodišnju glumicu.

Prema drugim navodima, Džastin nikako nije htio da odloži svoju posjetu Njujorku čak ni zbog bivše supruge, jer mu njegov nezavisan život u ovom gradu predstavlja neopisivno zadovoljstvo.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...