U preksinoć održanoj finalnoj noći muzičkog showa “Zvezde Granda” pobijedila je Džejla Ramović, 17-godišnja djevojka iz Goražda, koja je sjajnom interpretacijom pjesme Zorice Kondže “Ima jedan svijet”, oduševila mnoge.

Džejla je u Beogradu i još uvijek je pod utiscima finalne noći, te da joj sve i dalje izgleda nestvarno.

– Presretna sam i prezadovoljna i jedva čekam doći kući. U ovo takmičenje ušla sam bez prevelikih nadanja, ustvari, kad vratim film, ja se ničemu nisam nadala. Želja mi je bila samo da učestvujem – kazala je Džejla za Faktor.

Nakon jučerašnjeg gostovanja u emisijama srbijanskih televizija, Džejla kaže kako se polako priprema za sutrašnji povratak u rodno Goražde koje joj za doček priprema pravi spektakl.

– Malo znam o onome što mi se priprema u Goraždu, ali jedva čekam da sutra krenem u svoj grad. Sa mnom dolazi i moja mentorica Marija Šerifović. Međutim, zbog obaveza, koje imam prema organizatorima showa, ponovo ću se vratiti u Beograd – dodala je Džejla.

Kao pobjednica Džejla je, između ostalog, dobila automobil Škoda Rapid, ali će ga, kaže, pokloniti svom ocu Sinanu.

– Nemam položen vozački ispit, jer još uvijek nemam pravo na to. Zato sam automobil poklonila svom ocu, ali i zbog toga što je on uložio mnogo truda i odricanja zbog mene – kazala je Ramović.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...