Holivudska zvijezda Drew Barrymore je odlučila progovoriti o tome kako je, u dobi od samo 13 godina, smještena na psihijatrijski odjel.

– Odlazila sam u klubove, a ne u školu i krala mamin automobil i, znate, bila sam izvan kontrole – priznala je 46-godišnja glumica gostujući u showu Howarda Sterna.

Kako je ispričala, zbog svega toga ju je mama odvela u psihijatrijsku bolnicu gdje je provela čak 18 mjeseci.

– Bila sam godinu i po u bolnici Van Nuys Psychiatric i tamo niste mogli praviti probleme. Ako to učinite, bacili bi vas ili u obloženu sobu (mala prostorija obložena mekanim materijalom kako bi se spriječilo samopovrijeđivanje pacijenata) ili stavili na nosila i vezali – tvrdi glumica.

Zvijezda Charliejevih anđela je objasnila i zašto ju je njena majka Jaid Barrymore odlučila poslati u psihijatrijsku bolnicu.

– Mislim da je stvorila čudovište i da nije znala što bi s tim čudovištem. Stvarno sam bila izvan kontrole i opraštam joj što je to odlučila. Vjerovatno je osjećala kao da se više nema kome drugom obratiti – govori Barymore, piše People.

Glumica je kasnije izbacila majku iz svog života, što je nazvala “najgorom boli koju je ikad osjetila”. Ipak, u međuvremenu su se pomirile te glumica kaže da danas prema majci osjeća “empatiju i razumijevanje”.