Oliver Dragojević ne odustaje od stava da više nikad ne zapjeva u Srbiji, a sad se pronijela priča da je to zbog toga što, navodno, strahuje za život svojih sinova, javljaju srbijanski mediji, prenosi novinska agencija Patria.

Splitski muzičar je, prema onome što je ispričao Oliver Mandić u emisiji “Mojih 50″ na Naxi radiju, odbio ponuđen honorar od čak 200.000 eura za zajednički koncert “Dva Olivera” u Beogradu, sa filharmonijom, jer su njegova djeca dobila prijetnje ubistvom.

– Dragojević je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kad bi se vratio u Split poslije koncerta u Beogradu, morao da brine o životu svojih sinova – priča o imenjaku Mandić.

Dvojicu Olivera ne veže samo ime, već i priča o hitu iz pera Marine Tucaković, koji je završio u rukama splitskog pjevača.

– Ponudila mi je da, poslije “Ljuljaj me nježno“, pjevam “Šta to bješe ljubav“. Vozio sam “mečku”, šetao najbolje ribe u gradu, i nije bilo primjereno da tugujem. Mislim da sam napravio veliku grešku – smatra Mandić.

KOMENTARI:
Loading...