Sarajevski reper Jasmin Fazlić, široj publici poznatiji kao Jala, nedavno je objavio video za pjesmu “Dom”, treći singl sa njegovog dugo očekivanog albuma “Lice Ulice”.Nakon singlova “Lice ulice” i “Uzeću vam sve” iz 2013. godine koji su započeli najavu, te perioda rada na drugim projektima kao što je zajednički album s Bubom Corellijem, “Pakt S Đavolom”, pjesmom “Dom”, Jala poručuje da ovaj projekat nije obustavljen, te da polako ulazi u svoju finalnu fazu.

Pjesma je snimljena u RedEye Vision studiju, a Jala se pobrinuo za tekst, aranžman i produkciju. Autor muzike je mladi sarajevski producent Kolateral, a za režiju, snimanje i montažu videa zadužen je Jalin dugogodišnji prijatelj i saradnik, režiser Arnej Misirlić.

“Svi smo jako zadovoljni reakcijama na ‘Dom’. Video je pogledalo oko 150.000 ljudi u nekih desetak dana što je puno veći odaziv publike nego što smo isprva očekivali, i to mi definitivno daje još veću motivaciju za rad. Osim albuma ‘Lice ulice’ još mnogo stvari je u planu. Buba Corelli i ja već neko vrijeme spremamo novi zajednički album, i uskoro izlazi prva pjesma za najavu tog projekta, a na kojoj gostuje Rasta”, kazao je Jala za Klix.ba.

KOMENTARI:
Loading...