Porodica folk pjevača Darka Lazića (27) može konačno odahnuti jer on više nije životno ugrožen. Branka Lazić, Darkova majka, jučer je na svom Instagram profilu objavila selfi, koji je iz bolničke postelje snimio upravo Darko.

Na fotografiji se vidi da je Darku mnogo bolje, smije se, baš kao i njegova majka, kojoj je konačno pao kamen sa srca, prenosi “Alo.rs”.

– Bio si moj omiljeni pjevač u „Zvezdama Granda“ i pobijedio si. Pobijedi i sada jer si navikao da pobjeđuješ. Možeš ti to, vjerujem, uz Božiju i ljekarsku pomoć. Trebaš Loreni, roditeljima, svima nama… Bez tebe nema muzike. Hajde, ozdravi, pa mikrofon u ruke – samo je jedan od komentara Darkovih pratilaca.

Inače, iako se Lazić osjeća mnogo bolje i više nije životno ugrožen, još se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege.

– Planirano je bilo da ga početkom ove sedmice prebacimo na Odjeljenje ortopedije, gdje će nastaviti s oporavkom, ali je iznenada dobio povišenu temperaturu usljed viremije i pada imuniteta. Zbog toga je i dalje u šok-sobi. Budući da viremija popušta, a on se osjeća mnogo bolje, plan je da ga sutra, a najkasnije u ponedjeljak, prebacimo na drugi sprat i drugo odjeljenje, gdje će, između ostalog, moći i primati posjete – rekao je za „Alo!“ jedan od ljekara iz te ustanove.

KOMENTARI:
Loading...