Mlada glumica Margot Robbie iza sebe ima nekoliko uloga u serijama i filmovima, a posljednju je dobila u jednom od najiščekivanijih filmova ove godine, Tarantinovom Once upon in… Hollywood prikazanom u Cannesu.

U filmu joj je pripala glavna ženska uloga koja je dosta značajna, ali ne i jedina u dosadašnjoj karijeri. Prisjetimo se fantastičnog autobiografskog filma Ja,Tonya u kojem Margot glumi klizačicu Tonyu Harding i njezinu umiješanost u napad na suparnicu Nancy Kerrigan koji se dogodio 1994. godine. Za tu ulogu bila je nominirana za Oscar, međutim ovog puta je izostao.

Od poznatijih filmova tu je i uloga Naomi Lapaglie u filmu Vuk s Wall Streeta i Harley Quinn u filmu Suicide Squad. Osim filmova poznata je angažmanu u serijama, glumila ih je u čak pet, a neke od najpoznatijih su Susjedi i Pan Am. Mogli bismo bez sumnje reći da je Margot trenutno jedna od traženijih glumica, a trenutno radi na filmu Birds Of Prey gdje ponavlja ulogu Harley Quinn.

Prekrasna Margot Robbie je nedavno postala zaštitno Chanelovih mirisa, a već se ranije našla u ulozi ambasadorice francuskog brenda na kolekciji Coco NEIGE. Novim angažmanom pridružila se Lily Rose-Depp, Kristen Stewart i Kieri Knightley. 

U braku je s producentom Tomom Ackerylijem za kojeg se udala u tajnosti prije nekih pet godina. Margot i Tom su se upoznali 2013. godine na setu filma Suite Française, a prije nego su stupili u brak bili su cimeri.

alt

alt

alt

alt

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...