Ovan

Budite precizni na poslu. Bilo bi dobro da ne pravite greške jer će Vam to biti veliki problem, naročito danas kada su važni detalji. Brinite više o svom zdravlju.

Bik

Posvetite se partneru. Danas bi trebalo da se bavite nekim hobijem ili sportom. Izađite iz kuće, iskoristite lijepo vrijeme.

Blizanci

Sredite dom danas. Možete čitati neku dobru knjigu. Ne primajte kritike k srcu nego razmislite da li su na mjestu. Osjetljivi ste danas.

Rak

Jako ste komunikativni danas, previše pričate. Potrudite se da se okrenete aktivnijem načinu života. Više šetajte, manje radite.

Lav

Moguć priliv novca, ali niste zadovoljni. Nerviraju Vas neke sitnice na poslu, neke greške saradnika, ali gledajte da date sve od sebe.

Djevica

Naporno Vam je da radite danas. Potrudite se da se usmjerite na svoje potrebe, ne morate svima stalno da pomažete. Posjetite ljekara, makar preventivno.

Vaga

Umorni ste. Naspavajte se dobro i usredsredite se na uživanje i opuštanje. Bitno je da se na kraju dana osjećate bolje.

Škorpija

Na Internetu možete naći dosta informacija koje Vam mogu biti od pomoći danas. Budite prijatni prema drugima, jer sarkazam u odnosima sa drugima ne pomaže. Zadržite mišljenje za sebe, ne morate svakom reći sve u lice.

Strijelac

Budite detaljni i ne zapostavljajte sitnice. Prvo odradite manje zadatke za posao, pa onda veće. Sve provjerite više puta. Napeti ste jer Vam se ne radi danas.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. Nemojte brzati na poslu, nego budite temeljni. Prijatelji Vam mogu pomoći da donesete neke bitne odluke danas.

Vodolija

Imate probleme sa novcem. Odatle mogu proisteći i zdravstveni problemi. Ne nervirajte se previše, nego štedite novac.

Ribe

Partner je napet i svašta mu smeta. Ne obazirite se, nego odradite svoje obaveze. Mogući su dobri poslovni dogovori danas.

KOMENTARI:
Loading...