Ovan

Niste potpuno zadovoljni poslom. Gledajte da odradite sve ono što niste stigli juče. Danas je petak, pa nađite vrijeme za opuštanje poslije posla.

Bik

Uporni ste u ostvarenju svojih ciljeva bez obzira na prepreke. Ne dozvolite negativnim ljudima da Vam stanu na put. Bitno je da danas posao odradite na vrijeme, jer će sutra biti kasno.

Blizanci

Napeti ste zbog novčane situacije i danas. Povedite računa o ishrani, ne prejedajte se, nego jedite manje obroke. Mogući su problemi sa varenjem, ali i leđima.

Rak

Drugi ljudi Vam nisu baš naklonjeni danas. Potrudite se da se usmjerite na svoje ciljeve, iako nemate podršku. Ne zapostavljajte partnera i porodicu.

Lav

Budite prijatni prema drugima. Imate dosta posla i jako ste napeti zbog toga. Danas je petak, pa dajte sve od sebe, pred Vama je vikend. Od sutra ćete biti bolje.

Djevica

Imate dosta obaveza danas, ali Vam sve ide od ruke. Provedite više vremena radeći ono što volite. Potrudite se da se usredsredite na partnera ili izađite na piće sa prijateljima.

Vaga

Danas Vam ništa ne ide od ruke. Organizujte se bolje da biste bili efikasniji. Budite ljubazni prema članovima porodice.

Škorpija

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Potrudite se da više vremena provodite u prirodi. Posjetite rodbinu.

Strijelac

Danas povedite računa o ishrani. Iako uvijek imate potrebu za pretjerivanjem, danas se suzdržite. Budite prijatni prema drugima, iako Vam nije baš savršen dan.

Jarac

Mogući su problemi sa zdravljem. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete poslom. Nervozni ste danas, ali od sutra će biti bolje stanje.

Vodolija

Ovog petka ste izuzetno umorni. Ne dozvolite da to utiče na Vaše raspoloženje. Radite samo ono što je obavezno. Odmarajte popodne.

Ribe

Možda će Vas iznenaditi poziv od nekog starog prijatelja ili stare ljubavi. Usporeniji ste nego inače, ali dajte sve od sebe da poslove privedete kraju.

KOMENTARI:
Loading...