Iris Milanova je blogerica s Balkana, koja piše zanimljive i duhovite tekstove o vezama u 21. stoljeću. Jedan od postova na njenom blogu tiče se stvari koje svaki muškarac treba znati ako želi osvojiti ženu s Balkana. Milanova tvrdi da postoji 15 pravila kojih se muškarci trebaju držati.

1. Morate se lijepo odijevati

Nećete zadržati Balkanku pored sebe ako ne znate razliku između dizajnerskih traperica i onih koje ste kupili na sniženju u nekom jeftinom dućanu.

2. Sa sobom uvijek morate nositi gotovinu

Ako Balkanke nešto ne vole, to su škrci. Ne vole ni ništa jeftino, pa brzo morate naučiti sve dizajnere i njihove brendove.

3. Budi spremni na čekanje dok se ona sprema

Curu s Balkana ste izabrali jer je 99 posto vremena najbolji komad kojeg ste ikad vidjeli. Međutim, ona se ne budi izgledajući kao Adriana Lima, tako da ćete se morati strpiti dok je ona satima u kupaonici, na YouTubeu proučava kako se našminkati ili odlučuje koje cipele idu uz onu minicu.

4. Nemojte biti ljubomorni

Ako hodate s ljepoticom s Balkana, morate biti spremni na to da će joj se i drugi upucavati. Vjerojatno će tako biti dok ne ostari, pa vam je bolje da se odmah pomirite s tim.

5. Jako je zahtjevna

Nemojte očekivati da će ta veza potrajati ako ne plaćate stanarinu, račune, kredite i večere te ako je ne tretirate kao princezu. Vjerojatno vam ona kupuje stvari jer vi nemate stila, čisti vam kuću, pere rublje, vaš je osobni asistent, a ako zatreba ona će vas izvući iz zatvora i lagati za vas na sudu.

6. Voli parfeme i nakit

Naviknite se da ćete mirisati 30-ak parfema mjesečno i nagledati se zlata, dijamanata, dragulja i drugih dragocjenosti. Odgajana je tako da voli lijepe stvari, a osim toga nitko ne voli ženu koja ne miriše po ničemu ili samo po sapunu.

7. Vodite je na ples, u klubove i na odmore

Balkanka zna da izgleda dobro i ulaže puno vremena, truda i (uglavnom vašeg) novca u to. Naravno, to želi i pokazati, jer čemu inače sve to. Rođena je zabavljačica i zna se kretati na plesnom podiju. To je njena potreba, ne želja, tako da možete samo rezervirati separe, platiti cugu i zabavljati se. Kućne zabave koje uključuju pivo neće je usrećiti.

8. Voli nositi crno

Crna je neslužbena uniforma Balkanki, nose je svake sezone i nikad ne dosadi kad je na njima. Nemojte joj ni pokušati sugerirati da nosi više boja.

9. Naučite geografiju

Zabranjeno je pitati ženu iz Bugarske je li to Bolivia, a još je gore ako pitate jesu li Srbija i Hrvatska ista zemlja. Nikad nemojte s Makedonkom polemizirati o postojanju Makedonije i nikad nemojte Balkanke nazivati Jugoslavenkama. U suprotnom sami tražite probleme.

10. Vjerojatno ima čudno ime i prezime

Ako ne možete izgovoriti njeno ime i prezime bez greške, vjerojatno će vas napucati.

11. Morate biti “baždareni”

Balkanke vole popiti, a bez sumnje imaju i najjače jetre na svijetu. Vole žestice, pa kod sebe uvijek imajte rezervu u obliku vodke, rakije i whiskeya.

12. Naučite cijeniti glazbu njenog podneblja

Iako voli slušati i hip-hop i dance, glazba Balkana teče njenim venama, pa će povremeno dobiti potrebu da zaljulja bokovima u ritmu balkanskog folka.

13. Cijenite to što se ne prežderava

Balkanke su u jako dobroj kondiciji i naporno rade kako bi je zadržale. Vjerojatno je sama sebi najžešći kritičar, pa se ni ne trudite komplimentirati joj uspoređujući je s Beyonce. To ona ne smatra komplimentom, a vjerojatno će se i cijelog života boriti s poremećajima u prehrani kako ne bi dosegla 50 kilograma. Vi samo trebate biti zahvalni što nećete trošiti mnogo novca na hranu, a ona će uvijek imati struk oko kojeg možete oviti ruke.

14. Ona ima i “ulični” i pravi fakultet

Ako izlazite s Balkankom, brzo ćete shvatiti da nju prevariti ne može nitko. Vjerojatno je dobro obrazovana, ali ima i nos za lažljivce, prevarante i glumce. Nijedna žena ne želi izlaziti s glupanom, pa se primite knjige.

15. Ona je dama izvan i luđakinja unutar spavaće sobe

Ako želite ženu koja može održati ozbiljan poslovan sastanak, a potom u spavaćoj sobi izvoditi svakakve perverzije, Balkanka je žena za vas.

KOMENTARI:
Loading...