Divna Milanović i Marko Kocić stekli su ogromnu popularnost kada su se pojavili u emisiji “DNK”, a zatim i u prvoj sezoni “Zadruge”. Javnost su najviše potresli kada im je pošle godine, tokom boravka u rijaliti kući, socijalna služba oduzela stariju kćerku Kristinu, zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla.

Djevojčica je boravila u hraniteljskoj porodici dok joj roditelji nisu napustili imanje u Šimanovcima.

– Sve sam ja to na sudu riješila-prokomentarisala je kratko u emsiji Divna.

U međuvremenu, dobili su i sina Ivicu, pa se i iznova našli u žiži javnosti. Naime, Marko je sumnjao da je on otac dječaka, te se zajedno sa suprugom vratio u “DNK”, ne bi li se uradio test očinstva. Njega je zbunilo to što dječak ima plave oči i tvrdi da ga je žena varala dok je on po cijeli dan radio.

– Ja sumnjam na komšiju!- uzviknuo je Marko u jednom trenutku pa se izasmijao.

– Nema, džabe sumnja- nije odugovlačila Divna sa odgovorom, sve vrijeme ističući da do prevare nije došlo.

Inače, novac od rijalitija izgleda više nemaju. Kako je Divna DNK istakla, “otišao” je na traktor i na potrepštine za dijete. Govoreći o rijalitiju, Divna se prisjetila kako je provocirala Baneta Čolaka, dok je njen muž kod kuće sve to gledao i bjesnio. On je, naime, izašao i vratio se kući prije nje.

Kako su se odlučili na javni test, tako su i rezultate podijelili javno, sa svima. Na svu sreću, Marko se za džabe plašio, jer se ispostavila da je on zaista otac malog Ivice.

– Na osnovu dobijenih rezultata iz dostavljenih uzoraka zaključuje se da osoba, čiji je uzorak obilježen sa Marko Kocić, jeste biološki otac-pročitala je Divna sa osmijehom na licu, pa poljubila svog muža.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI:
Loading...