Slavne dame svakodnevno su okružene brojnim beauty stručnjacima, od kozmetičara do frizera, pa njihov besprijekorni izgled nikoga ne čudi. No osim o vještinama tih stručnjaka, njihov izgled ovisi i o znanju koje su prikupili tijekom godina, a čini se kako 45-godišnja Victoria Beckham prednjači kada su u pitanju trikovi o njezi kože.

Na svom Instagramu često dijeli savjete s tog područja, a da je prava maherica potvrđuje i činjenica da uskoro lansira vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda.

Upravo zato, izdvojili smo nekoliko tajni njenog mladolikog izgleda:

Masaža lica je ključ svega

Zvuči nevjerojatno, ali koža bivše Spajsice sklona je aknama, a uvjerena je kako joj kvalitetna masaža lica pomaže u borbi s njima.

Prirodni proizvodi za njegu kože imaju prednost

Posebno je slaba na ulja i kremice kojima može razmaziti svoju kožu te bira isključivo prirodne proizvode. Kako kaže, izgled svoje kože, mekoću, podatnost i sjaj može zahvaliti redovnom nanošenju ulja na kožu odmah nakon tuširanja, dok je još uvijek barem malo mokra.

Hidratizaciju ne preskače

Jednostavno rečeno, opsjednuta je hidratizacijom. Jednom je prilikom otkrila da na sva putovanja sa sobom nosi minijaturne verzije omiljenih proizvoda za hidratizaciju te taj ritual nikada ne preskače.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...