Možda niti jedna veza nije savršena, ali evo kako ćete ostvariti onu koja će vam uvijek iznova vraćati osmijeh na lice…

1. Koliko god mrzili jutro, povremeno mu priuštite jutarnji seks kada je njegov libido na vrhuncu! Vjerujte da će vam biti zahvalan, a i vama će orgazam biti divan uvod u novi dan!

2. Nakon seksa, privijte se uz njega goli i malo se mazite i zadrijemajte… ne morate iste sekunde nakon orgazma uskočiti u svoju staru kućnu trenirku!

3. Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte prakticirati ni u vezi! Ostanite vedri i neke stvari zadržite za sebe. I njemu ćete biti privlačniji samopouzdani!

4. Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, bit će mu drago ako se ponekad doslovno zabuljite u njega s onim sladunjavim, zaljubljenim smiješkom.

5. Nemojte se ponašati kao da ste sijamski blizanci. Ne morate izlaziti zajedno svaki put! Večer će imati puno bolji kraj nakon par pića s vašim curama i upucavanja nekog totalno slatkog frajera, kada ćete se osjećati super seksi i napaljeno, baš za vašeg partnera!

6. Na koji vas god način povrijedio/razočarao/zanemario, nikada nemojte o problemima raspravljati u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Nitko ne mora znati za vaše probleme!

7. Zadržite dozu ženstvenosti i tajanstvenosti tako što ćete određene beauty rituale uvijek obavljati u njegovoj odsutnosti! Vjerujte da će njemu biti interesantnije uživanje u rezultatu nego proučavanje postupka.

8. Nemojte se početi derati čim on predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost! Razgovarajte s njim pristojnim tonom i iskopajte neki kompromis!

9. Ponekad se malo potrudite i u obične dane, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka, kada se vrati s posla, neka vas zatekne u štiklama i izazovnom donjem rublju!

10. Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što ne očekuje! Na primjer, dok hodate ulicom, zgrabite ga za guzu, a kad vam se okrene, samo se nasmijte i zavodnički namignite!

KOMENTARI:
Loading...