Svaka veza na početku ima svoju fazu ‘medenog mjeseca’ kada je sve savršeno i jednostavno želimo provoditi svaku sekundu s osobom koja nam se sviđa. Međutim, ponekad se malo zanesemo, a ne računamo na to da druga strana možda ne osjeća sve istim intenzitetom. Ovo su znakovi koji ukazuju na to da se prebrzo zaljubljujete:

1. Otkazujete sve zbog njega. Kada vam on početkom sedmice predloži da nešto radite za vikend, ali ne definira šta i kada, vi odmah otkazujete sve što ste namjeravali raditi u subotu i nedjelju i sljedećih nekoliko dana čekate njegov poziv. Zapamtite da prijedlozi nisu planovi.

2. Bespotrebno se odričete. Kada vam on u šali kaže da mu se uopće ne sviđaju vaše omiljene traperice ili ruž koji nosite, vi ‘poslušno’ bacate traperice na dno ormara i ruž na dno kozmetičke torbice.

Ne odustajte od sebe zbog komentara koji su nastali u zezanciji, a ako osjetite da je u pitanju ozbiljan pokušaj da vas promijeni i ‘modelira’ prema svojim standardima, onda se umjesto traperica i ruža riješite frajera.

3. Stvarate ozbiljne planove. Nasmiješio vam se kad je u rukama držao svoju malu nećakinju, a vi ste odmah počeli razmišljati o tome kako će vam se zvati sin i koje će boje biti zidovi dječje sobe.

Takve stvari planiraju se u dvoje stoga ovakva razmišljanja sačuvajte za trenutak u kojem ćete biti sto posto sigurni da su njegove namjere ozbiljne.

4. Stalno pokušavate komunicirati s njim. Zovete ga često, ako vam se ne javlja šaljete SMS poruke i pitate ga gdje je, što radi (čak i kada to znate). Smanjite pozive i poruke kako ga ne biste uplašili.

5. Svima pričate da nikada niste upoznali boljeg muškarca. Pričekajte da ga uistinu i upoznate. Početak veze nije vrijeme za donošenje ovakvih zaključaka i zato mu dajte priliku da prvo potvrdi pozitivno mišljenje koje imate o njemu ili se možda ‘otkrije’ u pravom svijetlu.

KOMENTARI:
Loading...