Trumpova savjetnica vikend je provela u Italiji gdje je sa suprugom Jaredom Kushnerom bila gošća na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo i njenog odabranika, bogataša Mikeyja Hessa.

Par je u već u nedjelju letio natrag za New York gdje se ove sedmice održava Opća skupština Ujedinjenih naroda i gdje će sva svjetla reflektora biti uperena u Ivankina oca. I baš zato je bilo veoma važno da se predsjednikova savjetnica pojavi u New Yorku.

Iako bi se očekivalo da će naporan raspored ostaviti traga na Ivanki Trump, dogodilo se upravo suprotno. Ivanka Trump je zablistala i očarala sve prisutne u zgradi Ujedinjenih naroda.

Kako pišu strani mediji, Trumpova savjetnica za UN-ov summit je odjenula Pradinu suknju sa cvjetnim 3-D ukrasima koja košta 2130 dolara (oko 38.000 KM) i svilenu plavu košulju.

Međutim, mnogima nije promaknuo jedan detalj, a radi se o bradavicama koje strše na košulji. Američki mediji su se našalili da je lijepa Ivanka očito bila preuzbuđena što se nalazi u UN-u, a oni ozbiljniji potaknuli su raspravu je li njena odjevna kombinacija adekvatna za takvo mjesto…

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...