Brad Pitt ima novu ljubav, tri godine nakon razvoda od Angeline Jolie, piše Daily Mail.

Slavni glumac kojeg trenutno u kinima možemo gledati u filmu ‘Ad Astra’ potajno je već tri mjeseca u vezi s dizajnericom nakita i duhovnim guruom Sat Hari Khalsa, objavio je časopis UsWeekly.

Portal časopisa UsWeekly piše da je 55-godišnji glumac započeo vezu sa Sat Hari Khalsa nakon raskida s Charlize Theron u junu. S Theron je Pitt u medijskim napisima bio povezivan već i ranije.

Pitt je sa Sat navodno postao blizak prije godinu dana na zabavi koju redovno organiziraju Red Hot Chili Peppers. Sat je u prošlosti kao duhovni guru bila povezana s frontmenom spomenutog benda Anthonyjem Kiedisom.

Brad i Sat su mediji tom prilikom prikazali kao potencijalni par, ali kasnije nisu viđani zajedno.

Pitt i Theron su navodno započeli svoju vezu prošle godine kad su zajedno pozirali za reklamu Breitlinga. Neki tvrde da su zapravo samo prijatelji. Prema nekim izvorima, Pitt se nije želio previše zbližiti s Theron, pa je prekinuo vezu.

U junu se navodno opet susreo sa Sat, pa su proveli zajedno dobar dio ljeta. Na premijeri filma ‘Ad Astra’ u Los Angelesu 19. septembra fotografirani su kako odlaze u isto vrijeme.

Za razliku od drugih slavnih glumica s kojima je Pitt ranije bio u vezi (Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston) Sat, koja je rođena u SAD-u, a provela je dio života u Indiji, nije osoba koja zahtijeva pretjeranu pažnju.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...