Nakon što je Michelle Obama na inauguraciji oduševila modnu kritiku svojom odjevnom kombinacijom moćne boje vina, koja se sastoji od hlača, dolčevite, remena i kaputa iste nijanse, društvene mreže preplavile su fotografije “male Michelle”, odnosno preslatke djevojčice koja je odlično skinula outfit o kojem se danima govorilo.

“Ryleigh & Zayden, rasturili ste!” napisala je Michelle Obama na svom Instagram profilu uz fotografiju neodoljive djevojčice i dječaka, koji svojim pozama, stavom i odjećom imitiraju nju i njenog supruga na nedavnoj inauguraciji Joea Bidena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Kad se, kao podrška Bidenovima, pojavila u kompletu boje šljive dizajnera Sergia Hudsona, Michelle Obama oduševila je obožavatelje i kritiku, a i najmlađe fanove koji u njoj vide uzor.

– Ona ostavlja bez daha i pokazuje da je sve moguće – izjavila je Michellina stilistica Meredith Koop, kad su je zamolili da iskomentira inauguracijski outfit.

 “Mala kopija” koju je pohvalila Michelle, a čija fotografija osvaja društvene mreže, djevojčica je po imenu Ryleigh Madison, a kombinaciju u stilu bivše prve dame pripremila joj je mama.

Ryleigh kao Kamala Harris

Nakon što se okušala u ulozi prve dame, preslatka je Ryleigh “uskočila u cipele” Kamale Harris, novoizabrane potpredsjednice SAD-a kopirajući i njen prepoznatljiv styling.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryleigh Madison (@its_allry)

Malena Ryleigh obožava se s mamom igrati “kopiranja poznatih outfita” pa je tako već “skinula” Kamalu Harris u bijelom odijelu, ali i legendarnog muzičara Princea, čiju muziku njena mama obožava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryleigh Madison (@its_allry)

Dječak koji na fotografiji koja je obišla svijet glumi bišeg predsjednika, Baracka Obamu, njen je dobar prijatelj Zayden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryleigh Madison (@its_allry)