Sarah Čerkez i Armin Hadžić Denza više nisu u braku. Jedna od naših najljepših i najboljih manekenki i bivši fudbaler, sarajevski ugostitelj i estradni menadžer odluku o razvodu donijeli su zajedno.
 

Sad već bivši supružnici u braku su bili šest godina, a njemu je prethodila desetogodišnja veza. Sarah i Armin imaju četverogodišnju kćerkicu Nimru.

– Istina je da smo se razveli, ali od toga ne želimo praviti neku senzaciju. Odluku o razvodu smo donijeli zajedno i krenuli svojim putem – rekao je za Faktor Armin Hadžić Denza.

Atraktivna Sarajka Sarah Čerkez u bogatoj manekenskoj karijeri nosila je revije i kampanje za “Dolce&Gabbana”, “Francesco Marconi”, “Roccobarocco”, “Armani Prive”, “Moschino”, a krasila je i naslovnice najpoznatijih svjetskih modnih časopisa.

Sarah i Armin prije nekoliko godina pokrenuli su lanac wok barova “S nogu” koji uspješno rade u Sarajevu, Dubrovniku i Zagrebu, a sarajevski ugostitelj je partner i Edinu Džeki kada je u pitanju ekskluzivni restoran Ezza u Dubrovniku.