Muškarci često imaju problema s izražavanjem svojih pravih osjećaja, ali moguće ih je iščitati iz načina na koji se ponašaju.

Ali znakovi kojima odaju da mu se sviđate često mogu biti zbunjujući i teško ih je prepoznati. Stoga vam u nastavku donosimo one najmanje očite načine na koje dečki pokazuju da im je stalo do vas kako biste ih ubuduće znale na vrijeme prepoznati:

U vašoj prisutnosti se uozbilji i utiša

U društvu je inače poznat kao zabavni tip koji se nikada ne gasi, no kada ste vi u blizini postane bubica? Ovo je zapravo poprilično očit znak da mu je stalo do vas i vašeg mišljenja te se ne želi pred vama ni na koji način osramotiti pa radije šuti.

Poštuje vaša pravila

Dogovorili ste se čuti za tri dana i on je čekao i nazvao vas tačno u dogovoreno vrijeme te vam prije toga nije poslao ni poruku? Vjerovale ili ne, to je jedan od znakova kojima odaje da mu se zaista puno sviđate jer ne želi prekršiti nikakvo pravilo te vas tako uvrijediti ili otjerati od sebe pa će radije strpljivo čekati da vam se javi te čak izbjegavati mjesta na kojima bi vas mogao sresti kako vam se ne bi učinio prenapadan.

Vrijeđa vas

Izreka “ko se tuče, taj se voli” nije besmislena. Dečki se toga često drže i kada odrastu te vam se pokušavaju približiti tako da vas vrijeđaju ili zadirkuju jer ne znaju kako da vam drugačije daju do znanja da im se sviđate. Znamo da je to nezrelo, no i ovo je definitivno jedan od znakova na koje biste trebale obratiti pažnju.

Hvalisav je

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...