Usain Bolt, kralj sprinta, odvukao je mladu brazilsku studenticu u krevet koja je ‘pala’ na njegove trbušnjake i slavnu pobjedničku pozu.

Kako piše Daily Mail, Jady Duarte je kazala da ju je Jamajčanin nagovarao na seks uz pomoć Google translate aplikacije, a onda ju uveo u Olimpijsko selo i insistirao da slušaju Rihanninu pjesmu ‘Work’ dok su vodili ljubav.

I unatoč tome što je Bolt najbrži čovjek na svijetu, Duarte (20), tvrdi da je akcija na krevetu više bila ‘maraton nego sprint’, te je trajala dva sata.

Također, Duarte otkriva da joj je Bolt obećao kako će ju izvesti na još jedan spoj.

Stvarno sam mislila da nešto ima među nama. No sada vidim da žene skuplja isto kao i medalje“ rekla je Duarte koja je Bolta upoznala u klubu All In u Riju.

Kaže da se Bolt pojavio ispred nje u klubu te je odjednom skinuo svoju majicu i otkrio trbušnjake.

„Nisam dosad vidjela ništa slično i jako mi se svidjelo. Morala sam ih dodirnuti. Osjećaj je bio nevjerojatan. Toliko sam zurila u mišiće da isprva nisam shvatila da je to Usain Bolt.“ otkriva brazilska studentica kako je sve započelo.

Kako se noć bližila kraju Bolt je navodno sve više kružio oko Duarte, a onda poslao tjelohranitelja po nju.

„Znala sam ga s televizije. Moja majka je uvijek vrištala dok je trčao jer je njegov veliki fan. Tjelohranitelj mi je rekao da Bolt želi da dođem do njega. Nisam odmah odreagirala jer sam glumila neuhvatljivu. Nakon nekog vremena ponovno je poslao tjelohranitelja po mene i tek nakon drugog puta sam mu prišla“

Dok smo čekali taksi nasmiješio mi se i izveo svoju slavnu pobjedničku pozu pa više nisam sumnjala da je to on. Tada sam odlučila poći s njim. Povukao me u taksi i dao nevjerojatan poljubac“, prepričala je Duarte koja je potom s njim otišla u Olimpijsko selo.

„Nisu me tražili nikakvu identifikaciju, niti su ga išta pitali, vjerojatno zato što je to Bolt. Bila sam iznenađena jer me nije odveo u neki skupi hotel, no nisam obraćala previše pažnje jer me cijelim putem ljubio.

Duarte, koju su roditelji napustili kao bebu, a odgojila ju je bakina sestra u siromašnoj četvrti Rija, ne zna ni riječ engleskog, stoga su si, kaže, pisali ‘prljave’ poruke na Google translateu. No nije mi trebao prijevod da znam da hoće seks.

Bolt joj je ujutro dao 100 eura za taksi, a iako je to bila strana valuta, taksit je prihvatio novac. Njezin ljubavnik nije joj, kaže, dao broj, no obećao joj je da će je nazvati kako bi se još jednom našli, tokom Paraolimpijskih igara koje počinju 7. septembra.

Njihov vrući susret dospio je na naslovnice nakon što je Duarte podijelila selfije s grupom prijateljica putem Whatsappa.

Slavni sportista ima dvogodišnju djevojku, 26-godišnju Kasi Bennett, no svoje ljubavne poduhvate ne trudi se skrivati.

KOMENTARI:
Loading...