Kompanija “Eurovip” iz Čitluka obilježila je 29 godina uspješnog rada i postojanja. Ova kompanija odavno se na tržištu Bosne i Hercegovini nametnula kao lider u proizvodnji i prodaji kafe kao i ostalih proizvoda poput Capuccina i šećera.

Najpopularniji brend kompanije Eurovip je Café Brazil, koja je pod sloganom “samo je jedna prava” prvi izbor ljubitelja kafe širom Bosne i Hercegovine ali i šire.

Protekle dvije godine, Fokus.ba u saradnji sa kompanijom “EuroVip” proveo je brojne akcije u kojima smo poklon paketima obradovali brojne građane i građanke Bosne i Hercegovine, proizvodima “EuroVipa” nagradili smo penzionere,studente, sportiste i mnoge druge slojeve društva.

Povodom 29. rođendana kompanije “EuroVip” izdvojili smo neke od najzanimljivijih detalja, odnosno osoba koje su sa nama podijelile radost zbog činjenice da je bogati poklon paket završio u njihovim rukama, te su samim tim sa nama podijelili i svoja iskustva sa proizvodima ove kompanije.

Prošle godine posjetili smo gerontološki centar u Sarajevu, te smo sa poklon paketima obradovali njihove korisnike, posebno sretna zbog ovog poklon paketa bila je Fatima Oruč iz Čapljine.

– Ja sam stanovnik ovog doma od prošle godine i iskrena ću vam biti i priznati da naš svaki dan počinje upravo uz Café Brazil. Pogotovo u momentima kada nismo opterećni sa mnogo obaveza, onda se svi zajedno družimo uz kafu. Za mene bolje kafe nema. Zaista sam sretna jer su nas se sjetili na ovaj način. Vidim, dobili smo raznih proizvoda, od capuccina do kafe, imat ćemo vremena da uživamo u svemu – kazala nam je Fatima.

Za popularnog Bracu, u Sarajevu kažu da je simbol fudbala. Ovaj sportski radnik preko 40 godina je aktivan u fudbalu, trener je sa vjerovatno najdužim stažom u jednom sportskom kolektivu u BiH.

Obavlja i funkciju predsjednika FK Vrbanjuša. Piše knjige, učestvuje u humanitarnim aktivnostima i mnogim drugim sferama društvenog života. Kako nam je kazao, da bi sve akivnosti uspješno obavljao, pomaže mu upravo kafa, a za njega osim Café Brazil, druge nema.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...