1. Gleda vas kao da ste dobitni listić lutrije. Taj pogled znači da se upravo još malo zaljubio u vas, a upućuje vam ga bez obzira na to jeste li u najljepšoj haljini ili trenirci.

2. Povjerio vam je stvari koje još nikada nikome nije rekao. Možda su to velike tajne ili male nesigurnosti. Ovime vam je pokazao da vam vjeruje i da mu je ugodno razgovarati s vama.

3. Bez problema razgovara o ‘neugodnim’ stvarima. Imate osip kojeg se sramite? Njemu je stalo do vas, zabrinut je za vaše zdravlje i uopće ne razmišlja o tome kako ‘grozno’ osip izgleda.

4. Često vas poljubi bez povoda. Ne može si pomoći i ponekad vam jednostavno mora udijeliti mali brzinski poljubac samo zato što vas toliko voli.

5. Druži se s članovima vaše obitelji. Igra nogomet s tatom, ode na pivu s bratom, zove vašu mamu da bi joj zahvalio na kolačima koje mu je poslala. Za neke je muškarce ovo pravi ‘pakao’, ali on se trudi biti u dobrim odnosima s vašom obitelji.

6. Želi da budete dio svih njegovih aktivnosti. Čak i onih kojima ne možete osobno prisustvovati pa vam zato šalje zabavne selfieje s muških druženja.

7. Vaše mišljenje mu je važno. Uvijek s vama razgovara o svim odlukama koje mora donijeti, bez obzira na to radi li se o teškim životnim odlukama ili ‘malim’ svakodnevnim problemima.

8. Voli ići u nabavku s vama. Nije mu problem sat vremena hodati po trgovini s vama i pažljivo birati namirnice i kućanske potrepštine.

9. Želi vas učiniti sretnom. Izmasira vam bolna leđa, dočeka vas s večerom, donese prvu jutarnju kavu u krevet, ostavlja smiješne poruke na frižideru.

10. Ne srami se reći ‘volim te’. U trenutku kada shvati da ste vi prava žena za njega, sva neugodnost nestaje i on vam uvijek jasno i bez ‘uvijanja’ kaže da vas voli.

KOMENTARI:
Loading...