Za svaku fotografiju postoji onaj jedan pravi trenutak. Međutim, kad se desi da fotografije nastaju u pogrešnom trenuku, nastaju urnebesne slike kao što su ove.

Predstavljamo vam 10 presmiješnih fotografija koje ćete skužiti tek na 2. pogled!

Pogledajte galeriju u nastavku:

Ova priča će vas ostaviti u šoku kad budete saznali kolika je moć osvete jedne žene koja je bila ostavljena nakon mnogo godina braka.

Možda su znakovi bili tamo od početka. Kada god je srećna Džuli odlazila kod svog muža na posao da ga iznenadi, njegova sekretarica je uvijek izgledala nedruželjubivo i bilo joj je neudobno, čak je izjbegavala kontakt očima. Džuli je smatrala da je to zato što je još uvijek nova i neiskusna.

Nekoliko mjeseci kasnije, muž joj je rekao da želi razvod. Džuli je osjetila kao da joj se život preokrenuo u jednoj sekundi samo zbog mlađe i ljepše žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom i iskustvima? Mlada žena koju je Sem htio da oženi, željela je da živi sa Semom u njegovoj kući u kojoj su Sem i Džuli odgajili svoju djecu. Džuli je imala 3 dana da spakuje sve stvoje stvari i uspomene prije nego što zauvijek napusti lijepu kuću u kojoj je živjela.

A onda …

Dozvoljeno joj je da uzme samo određene stvari, ali je prije toga trebalo da pita Semovu bivšu sekretaricu prije toga šta ona želi da zadrži u kući. Džuli je svaki komad nameštaja kupila sa Semom i ovo je za nju bilo vrlo ponižavajuće. Cijeli dan je provodila pakujući se i plačući. Njena osjećanja su bila odbačena, kao da nije imala glas. Nije znala kako da sama počne iznova. Cijeli njen život je bio u tim kartonskim kutijama kao neka surova šala.

Trebalo joj je samo 2 dana da upakuje 37 godina života i nikome nije bilo bitno da li je ona bila spremna na to. Bila je odbačena samo da bi se neka nova žena uselila i živjela u uspomenama koje je ona gradila sa mužem. Treći dan je odlučila da se opusti i oprosti od svog doma. Uzela je skupu bocu Šardonea koju su dugo čuvali

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...