Školska godina kuca na vrata, a ukorak s njom prati je i Teledom, centar za edukaciju i zabavu. Kroz razne edukacije i zabavne aktivnosti, i ovu godinu Teledom vam  nudi profesionalnost, stučnost i predanost, te povoljan način da upotpunite svoje znanje i sposobnosti. Kao i proteklih godina, Mala škola engleskog jezika, koju ove godine vodi nastavnica Elma Velić Bešić, počet će u zadnjoj sedmici septembra, dok će ostali kursevi, kao što su kursevi za odrasle, konverzacijski i individualni kursevi, te pripremni kursevi za međunarodne testova( za engleski i njemački jezik) otpočeti na upit i dovoljan broj kandidata.

Pored kurseva engleskoj i njemačkog jezika za djecu i odrasle, u opremljenim multimedijalnim učionicama, Teledom nudi i instrukcije iz različitih školskih predmeta, po potrebi učenika, te kurseve informatike i daktilografije.  Od ove godine u Teledomu ćete moći učestvovati u zabavnim sekcijama kao što su dramska i novinarska sekcija, koje će otpočeti sa radom u oktobru.

‘U zdravom tijelu je i zrad duh’, moto kojim se vodimo, stoga nudimo i sportsku sekciju ‘Tehnike fitnessa’, gdje ćete moći, uz personalizirani program treniranja, brinuti o svom zdravlju i izgledu.
Nalazimo se u prostorijama Doma kulture, a možete nas kontaktirati na broj telefona 061 239 211, te na fejsbuk stranici  www.facebook.com/teledombk.

Non progredi est regredi – Ne napredovati znači nazadovati!!!

14095825_10154111409303192_4058828664634001059_n

KOMENTARI:
Loading...