29 C
Bosanska Krupa
Srijeda, 4 Avgusta, 2021

SERVISNE INFORMACIJE za 16.06.2021.

- Oglas-

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana,15.06. u 13.30 sati desila se saobraćajna nezgoda u naselju Ljusina na lokalnom putu Hasanagić sela, materijalna šteta, 1 lice zadobilo LTP, prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 34 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas od 07,00 do 15,00 sati, planski prekid u isporuci vode u naselju Voloder Bosanska Otoka. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija – Operativni centar nije uspio dobiti podatke o stanjuu proteklom periodu i da li ima planiranih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među – gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16 C , vlažnost zraka 63 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 39 cm, u Bosanskoj Otoci 84 cm (NV).

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci