17.2 C
Bosanska Krupa
Nedjelja | 26. Juna 2022.

Saopćenje za javnost: Otkazuje se koncert Zabranjenog pušenja

- Oglas-

Predsjednik OO SDP-a Bosanska Krupa Muhidin dr.Šertović u z konsultacije sa najbližim saradnicima iz OO SDP Bosanska Krupa i predsjednikom Kantonalnog odbora USK donio je odluku da se otkaže zabavni dio promotivnog skupa SDP-a BiH koji će se održati u subotu 22.09. 2018. godine, na Trgu Alije Izetbegovića u Bosanskoj Krupi.

Poštovani sugrađani,

svjedoci ste da se da je u četvrtak 20. septembra sve nas zatekla vijest da je umro naš cjenjeni sugrađanin Ervin Šahinović. Ervin Šahinović umro je u 48 godini, bio teški ratni vojni invalid ali i pored toga aktivni sudionik mnogih sportskih i društvenih procesa u našoj općini. U ime poštovanja prema njemu i svemu što je uradio za ovaj grad i poštovanja prema njegovoj porodici Šahinović i porodici Hasanagić iz koje dolazi njegova majka, koje su pored Ervina imale veliki broj pripadnika 511.slavne bbr i koji su u poratnom vrlo mladi vremenu umrli, odlučio sam u konsultacijama sa najbližim saradnicima iz općinskog i kantonalnog odbora SDP-a BiH da otkažem zabavni dio promotivnog skupa tj koncert kultne grupe Zabranjeno pušenje za čiji su nastup bile urađene sve pripreme.

Sve ostale aktivnosti i termin Promotivnog skupa koji organizuje Glavni izborni štab SDP-a iz Sarajeva ostaje nepromjenjen.

Nadamo se da će naši članovi, simpatizeri i svi ostali građani bosanskokrupske općine shvatiti naše razloge otkazivanja zabavnog dijela Promotivnog skupa i doći poslušati šta nam imaju reći kandidati za sve nivoe vlasti i kandidat za člana predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović

Ukoliko se ukaže prilika do kraja izborne kampanje ili poslije izborne kampanje da grupa Zabranjeno pušenje ima slobodan termin o tome ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Predsjednik OO SDP BIH
Muhidin dr.Šertović s.r.

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci