Poštovani stanovnici opštine Bosanska Krupa I USK-a,

Svima Vam je poznato da je počela predizborna kampanja, što znači da će stranke i kandidati sad da Vam ovaj mjesec dana podilaze, pričaju i obećavaju. Ali najvažnije je da se ne date zavesti i podcjeniti jer morate da vidite šta je to ko radio u protekle 4 godine i kako se ponašao i šta mu je bio cilj. Nemojte dozvoliti da neko 4 godine razara Bosnu, uništava naše tekovine, raseljava omladinu i tako uništava našu budućnost, omalovažava i uništava borce, siromaši stanovništvo povećavajući poreze i namete a ovaj mjesec priča kao da se ništa ni je desilo.

Demokratska fronta (DF) će svoju predizbornu kampanju bazirati na programskoj deklaraciji 14-22 i prezentirati viziju kako mi vidimo način i mogućnosti zaustavljanja ovog haosa i beznađa.

Naša kampanja se NEĆE voditi tako što će se blatiti druge stranke i njihovi kandidati, neće biti prljava i bazirana na vrijeđanju drugih. Vi kao stanovnici trebate sami da procijenite ko je taj ko zaslužuje Vaš glas i koga to Vi treba da podržavate.

Demokratska fronta će svoju kampanju pored predstavljanja programa 14-22 usmjeriti i na veoma važnu stvar možda i presudnu za Bosnu i Hercegovinu a to je da ispred Hrvatskog naroda uđe u predsjedništvo naš predsjednik i nosioc zlatnog ljiljana Željko Komšić i na taj način sa 2 : 1 pobijedi Bosna i Hercegovina jel ako uđu u predsjedništvo Dragan Čović i Milorad Dodik onda je 2 : 1 za rušitelje B i H i scenarij koji je dogovoren između Dodika i Čovića je poguban za nas tj. za B i H. Nadamo se u pobjedu Željka Komšića ali to se samo može desiti ako Vi kao glasači izađete na izbore i glasate za Bosnu i Hercegovinu tj za Željka Komšića.

Mi ćemo u narednom periodu predstaviti svoje kandidate iz Bosanske Krupe za sve nivoe vlasti pa ako mislite da zaslužujemo Vašu podršku glasajte za nas.

B i H POBJEĐUJE

REDSJEDNIK OO DF BOS. KRUPA

MESIĆ ZAHARIJE

KOMENTARI:
Loading...