25.3 C
Bosanska Krupa
Ponedjeljak, 21 Juna, 2021

Počele prijave za Radničke sportske igre u Bosanskoj Krupi 2021

Općina Bosanska Krupa, Sportski savez i JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ Bosanska Krupa i ove godine od 12. juna organiziraju Radničke sportske igre. U zadnjih nekoliko godina u organizaciji JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa i Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom Općine Bosanska Krupa vraća među Krupljane, na Sportsko igralište „Idrinovac“.

I ove godine firme će se moći prijaviti u kategoriji malog nogometa.

Kao i prethodnih godina svi oni koji žele učestvovati, a nisu se prijavili, to mogu učiniti sve do 11. juna do 18:00 sati u prostorijama JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” kada će biti i održano izvlačenje grupa i ekipa. Ove godine nema učešća za ekipe i besplatno je. Potrebno je samo prijaviti ekipu u prostorijama Centra za kulturu ili putem maila centarzakulturu.bk@gmail.com

 Izvlačenje će se obaviti 11. juna u 18 sati u Domu Kulture u Bosanskoj Krupi.

U igrama mogu i učestvovati poslovni subjekti koji obavljaju registrovanu djelatnost. Tu su osim firmi, svakako, javne institucije, ustanove i preduzeća s područja općine Bosanska Krupa. Ekipu može činiti i dvije i više firmi, a isto tako i jedna firma može imati više ekipa.

Sve informacije u vezi učešća i odigravanja Radničkih sportskih igara mogu se dobiti u prostorijama JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje”.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci