Zumba® Fitness Master Class će se održati po prvi put u Bosanskoj Krupi 3.9.2016. godine na igralištu Idrinovac, JU Gimnazija Bosanska Krupa sa početkom u 18:00h.

Zumba® Fitness Master Class je veliki Zumba® Fitness Party u kojem pored lokalnog instruktora i vježbača učestvuju i instruktori i vježbači iz raznih gradova regiona, a sve u svrhu druženja, vježbanja, plesanja, sticanja novog iskustva i lude zabave koja se pamti. Obucite ugodnu odjeću za vježbanje i dođite vježbati i plesati sa nama. Ovom prilikom naš grad će posjetiti licencirani instruktori i njihovi vježbači iz gradova Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije: Sarajevo, Bihać, Velika Kladuša, Dubrovnik, Zagreb, Zadar, Valpovo, Vinkovci, Banja Luka, Teslić, Modriča, Ljubuški, Brčko, Doboj, Novi Travnik, itd. Imena instruktora bit će posebno objavljena nakon potvrde svih koji su pozvani.

Pored Zumba(r) Fitness-a, imat ćete priliku da se upoznate i sa Urbhanize fitness programom, koji se nedavno pojavio u fitness svijetu.

Zumba® Fitness Master Class podržava Općina Bosanska Krupa na čelu sa općinskim načelnikom, g. Arminom Halitovićem. Sponzori događaja su: H-SAAM d.o.o., MOBEL-MONT Obrt, Đana Commerc d.o.o., Kozmetički salon Beauty by Šejla, SANDIN d.o.o., Restoran Alga, Restoran Makaba, Banjalučki Ami, Zlatarska radnja Krupić, Caffe Bar MUSTANG d.o.o., Butik Orsey, Računovodstveni biro DAH, pekare Veli i Ćima, Frizerski salon Studio HAAR, Sarajevska pivara, Bihaća pivovara, itd. Spisak sponzora nije konačan i bit će objavljen naknadno.

Ne propustite! Zaplešite sa nama!

U slučaju vremenskih neprilika o zatvorenom prostoru, gdje će se održati Master Class, bit ćete blagovremeno obaviješteni.

KOMENTARI:
Loading...