Kuća (stambeno-poslovni objekat) izgrađena 2007. godine, nalazi se u Bosanskoj Krupi, u strogom centru grada. Svi papiri uredni – 1/1 sa priključkom na vodovodno-kanalizacionu mrežu uz dva priključka elektroenergetskog napajanja (kućanstvo i poslovni), sve u funkciji. Kuća također posjeduje kotlovnicu sa centralnim grijanjem.

Etažirano sa ukupnom korisnom površinom 186 m2, knjiženo u ZK, te katastarski.

Objekat je u traženom i popularnom dijelu grada. Prednost je pri pristupu, upotrebi, zaštiti i lakom iznajmljivanju kako stambenog, tako i poslovnog dijela (svaki sprat je etažiran kao zasebna jedinica), posjeduje dva kupatila i 3 toaleta.

U blizini objekta su “Zeleni otoci”, tačnije, nepunih 500 m, a udaljenost od rijeke Une je 50 m, što daje mogućnost bavljenja turizmom u ljetnom periodu.

Procjenom građevinskog vještaka objekat je procijenjen na 170.539,00 KM (nalaz u elektronskoj formi PDF sa detaljnim opisom na zahtjev moguće dobiti e-mailom ili viberom).

Napomena:

Navedena cijena je fiksna i nemoguće je naći objekat u takvom stanju za taj iznos- funkcionalan, spreman za useljenje, kad se pretvori cijena koštanja i kvadratura, ispadne manje od 500 KM/m2 a centar grada.

Ukoliko ste zainteresirani za više informacija, pregled te eventualnu kupnju to me možete kontaktirati putem

e-maila:sabljak.f@hotmail.com;

– odnosno tel/ br. 00 387 61 850 241 – Fahrudin ( može i Viber ili Whatsapp).

Dodaj komentar