U MSŠ “Safet Krupić” danas je održan sastanak na temu “Borba protiv narkomanije”. Sastanku su prisustvovali predstavnici škola i predstavnnici 5. policijske uprave Bosanska Krupa.

Iznijeti su podaci o održanim roditeljskim sastancima na temu “Borba protiv narkomanije”, koju su realiozirali predstavnici 5. policijske uprave Bosanska Krupa.

Predstavnici škola i 5. policijske uprave Bosanska Krupa zadovoljni su urađenim poslom  i odazivom roditelja.

“Smatramo da smo realizacijom roditeljskih sastanaka u svim školama na području općine Bosanska Krupa na temu Borba protiv narkomanije, i informišući roditelja o navedenoj temi napravilli veliki korak, ali da i dalje trebamo raditi i djelovati u cilju borbe protiv narkomanije koja je nažalost prisutna i u našem gradu i u našim školama,” navodi za naš portal direktor Samir Suljkanović.

Donešen je zaključak da će slijedeća aktivnost koju namjeravaju raditi biti radio emisija na temu “Borba protiv narkomanije”, a koja će se realizirati uz pomioć lokalne radio stanice. U pripremanje i realizaciju emisije bili bi uključeni predstavnici škola., 5. policijske uprave Bosanska Krupa, ZU Doma zdravlja Bosanska Krupa, JU Centra za socijalni rad Bosanska Krupa, predstavici Vijeća roditelja i škole, predstavnici vjerskih zajednica.

 

KOMENTARI:
Loading...