Prošlog vikenda u predivnom ambijentu Hotela “Ambasador” u Opatiji održan je 11-ti po redu kongres vodeće Agencije za zastupanje u osiguranju u BiH, Elite Prve.

Agencija Elita Prva zastupa osiguravateljske kuće na prostorima BiH, a najintenzivniju suradnju imaju sa Merkur BH osiguranjem.

Za Agenciju Elitu Prvu na Unsko-sanskom kantonu rade najbolji od najboljih, među kojima se posebno izdvaja voditeljicu sektora, Alma Bratić iz Bosanske Otoke, isto tako i Elvira Bobić iz Bosanske Krupe te mladi i ambiciozni poduzetnik Asmir Hošić iz Bihaća.

Troje spomenutih Krajišnika već duži niz godina ostvaruju zavidne rezultate u sektoru životno-štednog osiguranja, te svojim uspjehom čine svoje gradove, ali i cijeli kanton ponosnima.

Za trud, dolazak i prisustvo na 11-tom kongresu Agencije za zastupanje u osiguranju Elite Prve želim da se prvenstveno zahvalim vlasniku i osnivaču Agencije, gospodinu Darku Kalečaku iz Zagreba, direktoru naše Agencije iz Sarajeva, gospodinu Muniru Velagiću, te svima koji su bili prisutni u Opatiji. Posebno veliko hvala našoj suradnici i kolegici Nurdini Ćosić iz Breze, istakla je Alma Bratić.

Koliko je Elita Prva odlično mjesto za rad, otkrila nam je Elvira Bobić:

Svakako je ovo Agencija u kojoj imate zagarantovano i dugoročno zaposlenje, gdje možete napredovati ako ste voljni raditi.

Cazin.net

KOMENTARI:
Loading...