JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ ove godine pod pokroviteljstvom Općine Bosanska Krupa, od 23. do 28. decembra, organizuje deveti po redu Novogodišnji sajam. Pojedinci, formalne i neformalne grupe građana i pravni subjekti od danas se mogu prijaviti za učešće.

Danas je objavljen poziv za učešće na devetom Novogodišnjem sajmu koji se održava u posljednjoj decembarskoj sedmici, u privatnom poslovnom objektu u ulici Patriotske lige gdje se održavao i nekoliko proteklih godina.

Do 18. decembra, za učešće na sajmu, u Centar za kulturu mogu se javiti prodavači robe široke potrošnje kao što su: dječje igračke, odjeća, obuća, tekstil, razne kućne potrepštine, sitni kućanski aparati i slično; ugostitelji, obrtnici, uzgajivači voća i proizvođači voćnih prerađevina, pića, meda i slično; aranžeri cvijeća kao i uzgajivači cvijeća i rasadnog materijala; stvaratelji i vlasnici umjetnina i proizvoda kućne radinosti, te prodavači knjiga, novogodišnjeg i drugog nakita, čestitki.

Učešće na sajmu je i ove godine besplatno. Štand ili sto organizator će obezbijediti za deset učesnika koji se prvi prijave lično, putem mail-a ili telefona.

 

Općina Bosanska Krupa (generalni pokrovitelj) i JU „Centar za kulturu, obrazovanja i informisanje“ (nosilac aktivnosti) u cilju održavanja 9. (devetog) Novogodišnjeg sajma u Bosanskoj Krupi upućuju:
J A V N I P O Z I V

zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima za učešće na Novogodišnjem sajmu u Bosanskoj Krupi.

Mjesto održavanja : Poslovni centar u ulici Patriotske lige (preko puta Gradske kafane)
Vrijeme trajanja : 23.12.2019. (ponedjeljak) – 28.12.2019. (subota)

Pozivaju se:
– zainteresirani prodavači robe široke potrošnje kao što su: dječje igračke, odjeća, obuća, tekstil, razne kućne potrepštine, sitni kućanski aparati i slično,
– ugostitelji, obrtnici, uzgajivači voća i proizvođači voćnih prerađevina, pića, meda i slično, zainteresirani za ponudu svojih usluga i proizvoda,
– aranžeri cvijeća kao i uzgajivači cvijeća i rasadnog materijala koji žele prezentirati ili prodavati svoje proizvode,
– stvaratelji i vlasnici umjetnina i proizvoda kućne radinosti, te prodavači knjiga, novogodišnjeg i drugog nakita, čestitki i sličnog,
– te svi ostali koji žele samo predstaviti svoj rad ili proizvode

da se najkasnije do 18.11.2019. godine (petak), lično, putem telefona ili mail-a, prijave u JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ kako bi pravovremeno osigurali svoj izložbeni ili prodajni prostor na sajmu.

Napomena: Uz prijavu učesnici su dužni naznačiti kontakt podatke. Za sve izlagače učešće na sajmu je besplatno, a Općina Bosanska Krupa će za prvih 10 (deset) prijavljenih učesnika osigurati štand ili sto na kojima će izložiti, prodavati ili promovisati svoje proizvode.
Kontakt:

Tel: 037/471-693 (Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje)
E-mail: centarzakulturu.bk@gmail.com;

KOMENTARI:
Loading...