– Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 28.10. u 10.30 sati na putu M-14 Podvran, saobraćajna nezgoda -sudar dva put.motorna vozila.materijalna štata.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

29.10 u 10,50 sati Tromeđa narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

30.10. u 23,15 sati Jezerski narušavanje javnog reda i mira puštanjem preglasne muzike.Prekršajni nalog na 1 lice.U 01,18 sati Bos.Krupa ul.511 Slavne narušavanje javnog reda i mira omalovažavanjem OSL-a.Prekršajni nalog na 1 lice.

– Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu nije imala intervencija niti dojava o požaru.

– Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 128 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

– JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci vode.

– Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci električne energije.

– Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među – gradskim linijama u proteklom periodu odvijao po redu vožnje.

– Službe za održavanje puteva na području općine Bosanska Krupa obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 06,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 6 C , vlažnost zraka 86,4 % dok je vodostaj rijeke Une iznosio 50 cm (NV).

KOMENTARI:
Loading...