Fanstastične vokalne sposobnosti , svjetski izgled , balkasnko srce , skroman momak sa najboljim nastupima definitivno je preuzeo mjesto favorita za pobjedu na ovogodišnjim Zvezdama Granda.

Bubi je miljenik publike još od prvog nastupa u Zvezdama Granda , ali večeras je zapalio i publiku i žiri nastupom kakav se ne pamti na Zvezdama Granda. Bubi je prvo izveo jedan od najvećih hitova velikog Dine Merlina “Ja potpuno trijezan umirem” a zatim je napravio nešto dosad neviđeno na našim televizijama i to je bio pun pogodak.

Bubi je obradio najveći hit Mire Skorić “Otkači” ,ali u svjetskom aranžmanu dodavši majstorije svjetski poznate grupe Deep Purple i tako ostavio žiri bez teksta. Bubi je pokazao kolika će biti zvijezda i podigao sve na noge da je Bosanac iz žirija izletio u publiku a ostali su ludovali. Popović je oduševljen novim bosanskim dijamantom a svi smo sigurni da je pred njim velika karijera.

Nakon emisije neki od članova žirija su govorili da ne mogu da vjeruju koliko Bubi ima dobre ideje i koliko bolje otpjeva nego original. Ermin Redžić Bubi prošao je direktno u finale i ovim nastupom osvojio milione novih fanova.

“Presretan sam što me svi vole i što svi jedva čekaju moj nastup. Kada su svi skočili na noge , imao sam osjećaj da je to moj koncert a da su mi na koncert došle velike zvijezde, zaista je tako bilo. Ja nikada za sebe neću reci da sam favorit jer sam skroman momak i sve radim srcem ali svjestan sam da sam miljenik publike jer uvijek dajem maksimum od sebe i najvažnije mi je što kada pjevam baladu , moje interpretacije članove žirija dovedu do suza , a kada pjevam brže pjesme , nastane koncertno ludilo. Hvala mojoj publici koja me podržava. Nadam se da ću kao finalista dobiti najbolje autore i u daljoj karijeri svojoj publici pokloniti velike hitove i sjajne koncerte.” , kaže Bubi.

 

KOMENTARI:
Loading...