Zlatokosi pjevač prelijepog glasa , emocije i energije postao je miljenik svih. Njegova karijera iz dana u dan napreduje. Bubi je stekao fanove širom svijeta jer pored izgleda i glasa , ovaj momak ima nešto što mnogi nemaju a to je energija koja zrači iz njega. Iako je cijeli život mnogo popularan i podijelio je desetine hiljada autograma i odradio mnogo koncerata , on na svakom nastupu satima ostaje kao bi se zbližio sa svojim fanovima što nije čest slučaj kod pjevača. Na snimku koji smo vam pripremili vidjet ćete iako je vidno umoran od putovanja i koncerata , Bubi sjedi i slika se sa svima koji su željeli da imaju fotografiju s jednim od najpopularnijih pjevača trenutno na našim prostorima.

“Život mi se okrenuo za 360 stepeni. Gdje god dođemo sve je puno do posljednjeg mjesta i sretan sam zbog toga, muzika je ono što volim i to se vidi na meni. Redovno se čujem sa kolegama sa Zvezda Granda i razmjenjujemo iskustva sa koncerata. Ne mogu zaboraviti tu raju i uskoro se okupljamo u Beogradu na snimanju naših pjesama. Moja publika je uz mene i svaki dan imam sve više fanova na stranici. S njima razmjenjujem poruke i upoznajem svoje fanove širom svijeta” , priča Bubi.

Ermin Redžić Bubi uskoro izdaje svoju pjesmu za Grand Produkciju i mnogi predviđaju da će to biti velili hit jer Grand otvara produkciju za pop pjevače. Bubija pamtimo po najoriginalnijim nastupima na Zvezdama Granda i kao najomiljenijeg novog Grandovog pjevača što pokazuje i publika koja ga satima čeka da bi ga upoznala.

Pogledajte video:

 

KOMENTARI:
Loading...