Sinoć na svom FB profilu naš učesnik Ermin Redžić Bubi iz Bosanske Krupe na takmičenju Zvezde Granda objavio je odličnu vijest a to je prolazak u finale ovog takmičenja.

Evo šta je Bubi poručio nakon prolaska u finale:

” Ovo je mnogo emotivan trenutak za mene. Zbog velikog intersovanja svih predstavnika medija, u suzama radosnicama objavljujem da sam postao Finalista showa Zvezde Granda.

Nakon vise od godinu dana otkad sam krenuo audicijom iz Tuzle, kao običan i skroman momak kakvog su me u Beogradu i zavoljeli, sa svojim muzičkim radom, glasom , harizmom koju mi je Bog dao, i nastupima koje sam srcem izvodio, donosim Finale svojoj državi ali važna stvar koja me posebno raduje je to što ce USK-a i moj grad po prvi put imati finalistu najvećeg muzičkog showa u Regiji.

Hvala za sve trenutke koje sam proveo uz vasu podršku koja ce 4. jula u finalu u Beogradu i odlučiti ko će biti pobjednik ove sezone, telefonskim glasanjem. Hvala sponzorima koji su uz mene, mojim prijateljima, sugrađanima, mojoj publici iz svih krajeva svijeta i svim muzičarima s kojima sam radio od svojih muzičkih početaka do danas.

Hvala što ste vjerovali u mene. Nadam se da ću imati vase glasove podrške u SUPER FINALU. Narednu emisiju za ulazak u finale gledajte u ČETVRTAK 23. juna.


Ovo Finale je tebi grade moj , VOLI VAS BUBI !”

 

KOMENTARI:
Loading...