Ermin Redžić Bubi će se u petak,15.jula sa još dvanaest superfinalista boriti za pobedu u desetoj sezoni „Zvezda Granda“. U intervjuu za zvezdegranda.tv Bubi otvoreno priča o učešću u najpopularijem takmičenju,mogućoj pobedi i otkriva u kakvim je odnosima sa superfinalistima.

Jesi li se nadao da ćeš ući do TOP 13 “Zvezda Granda”?
Želeo sam svim srcem da fantastičnim nastupima doguram do super finala. Do samog kraja nisam bio siguran da ću iz prvog pokušaja ostvariti svoj san i doći do 13 najboljih pevača. Ovo je nezaboravna sezona koja je srušila sve moguće rekorde i ogromna mi je čast i uspeh što sa ovakvom ekipom idem u super finale i što ostajem u Grand prorukciji u kojoj ću dalje graditi svoju karijeru.

Tokom deset meseci takmičenja pripređivao si veoma energične i zanimljive nastupe, a na koji si najponosniji?
Imao sam mnogo nastupa koji su ostavili originalan i upečatljiv trag, kako je žiri rekao. Mene najviše ispunjava nastup kada je bilo toliko emocija da je i Jelena Karleuša zaplakala, a to je kada sam pevao numeru “Da te Bogdo ne volim”. A od energičnijih bih izdvojio nastup kada sam obradio pesmu “Otkači”, koja je zapalila sve u studiju , kao i “Mojne meni to”. Takođe bih izdvojio i nastup sa pesmom “Sve je laž” koju sam fenomenalno obradio i s njom sam prezadovoljan.

Pokazao si da odlično pevaš sve žanrove, ali si se, čini nam se, najbolje snašao u pop i rok pesmama. Da li ćeš i u super finalu ostati dosledan žanru koji ti najbolje leži?
Pevam baš sve i narodnjake i zabavnjake, ali uvek u svom maniru obradim pesme. Što se tiče super finala, budući da ja otvaram tu noć, pripremio sam jedno divno iznenađenje za publiku u “Zetri”.

Kako u Bosanskoj Krupi reaguju na tvoje učešće u “Zvezdama Granda” i da li se tvoji navijači pripremaju za super finale?
U Bosanskoj Krupi je neverovatna euforija. Autobusi navijača su vec spremni, organizovano je i gledanje u ugostiteljskim objektima. Imam veliku podršku rukovodstva grada i omladine, jer su svi svesni koliko sam promovisao svoj grad i moram da se pohvalim da moje ime piše na svakom uglu grada.

Kako se slažeš sa superfinalistima i kakva atmosfera vlada pred super finale?
Moj odnos sa ostalim kolegama je kao odnos s bratom ili sestrom. Govorim u svoje ime jer svi znaju kakva sam osoba i verovatno me zbog toga svi vole. Poštujem sve kolege i među nama nema konkurencije jer smo svi svesni da ulazimo u najveću muzičku kuću na ovim prostorima i da nam se otvaraju velika vrata, a to je Pop music izdavačka kuća, koja je u sklopu “Grand produkcije”. Verujte mi da sada toliko ideja imam da obećavam da ću od jeseni nastaviti da fasciniram publiku ali sa svojim pesmama.

Sa kim bi voleo da snimiš duet?
Želja mi je ostvariti saradnju sa Dinom Merlinom i Goranom Bregovićem i verujem da ću u tome uspeti . Sigurno ću raditi i neki duet sa superfinalistima, ali to je tajna.

Ovogodišnja nagrada je automobil marke Škoda. Ukoliko pobediš koga bi prvo provozao?
Kada bi se sudbina poigrala sa mnom i kada bih pobedio u desetoj jubilarnoj sezoni i osvojio auto, prvo bih pozvao prijateljicu Sanju Kužet da se provozamo jedan krug kroz Beograd (smeh). Ona mi je posebno draga.

KOMENTARI:
Loading...