34.8 C
Bosanska Krupa
Petak, 30 Jula, 2021

Branko Đurić – Đuro stiže u Bosansku Krupu

- Oglas-

“Đurologija” ili svojevrsni (anti)stand up show, kako ga naziva sam autor, Branko Đurić – Đuro, stiže i u Bosansku Krupu. Na novoizgrađenoj ljetnoj bini na Starom gradu, Đurologija će na svoj način nasmijati, zabaviti ali i iznervirati publiku, budući da promišljanja samog autora namjerno provociraju, ali i najtačnije oslikavaju današnje društvo u kojem živimo. A čemu se lakše nasmijati nego našoj stvarnosti u kojoj živimo!!!

Ova autorska komedija života, u sklopu bosanskokrupskog ljeta, održaće se 22.jula s početkom od 21h. Đurologija je igrana preko 500 puta, a jubilarnu 500-tu izvedbu, Đuro je izveo online i tako poklonio svim svojim gledaocima gušt smijeha i zabave, baš kakva nas očekuje i 22.jula ovdje kod nas.

Nema izgovora za dobru zabavu i pregršt smijeha, tog 22.jula, jer smijeh produljuje život, a složiće se i Đuro kada kažemo da se lakše smijati stvarnosti u kojoj jesmo, nego plakati i kukati.

Đuro živi Đurologiju, a i mi s njim, samo pod drugačijim imenom. Vrijeme je da svu tu stvarnost povedemo u izlazak i dobro se ismijemo. Jer, ko to može bolje od Đure?!

 

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci